Stii exact ca ati imbatranit si o sa va ascundeti reciproc pensia, cand va cam doare la basca de nelinistile si idiosincraziile curvelor mai mici sau mai mari, cand stati linistiti in pat si incercati sa decideti daca una din ele a luat-o razna. Si cand nu va mai scoateti ochii, fiindca e pacat de vinul ala bun si de filmul de noapte.

Iubitule, iti trimite pizda aia mesaj!

Glumesti?!

Nu.

Care din ele?

Blonda care se uita crucis in poze!

Asta ori e nebuna ori e proasta!

Tu ce crezi?

E proasta. Ce film incepe la 12?

Nu stiu. Ii raspund eu?!

Hehehe, ai mila!

Pentru cele prea multe si prea disperate pe care anii mi le-au mai aruncat prin drum, pentru cele care asteapta cu neliniste sa vada ce credem noi nebunele de acasa, daca le-am observat ca exista, daca le placem sau nu, hai fie, raspunsul este urmatorul:

1. pana in 12, proasto, ziua, nu noaptea cand sefii tai au si ei niste alte treburi . :))) si

2.  cand il suni pe unu care la miezul noptii nu e cu tine, nu te astepta sa nu observam cu totii ca.. iubiiiii (sau tatiiii), suna una cu nume+tzate sau craci atasate la numarul de serviciu. Ne plac mai mult celelalte care au mai multa demnitate si fac mai pe doamnele, mai trag o camasa cu 2-3 nasturi desfacuti zambesc fara sa priveasca cu ochii in acelasi unghi si respecta orele de serviciu. 9 to 6, bitch!!! Asa mai trecem si noi cu vederea si luam partea buna a lucrurilor. 😉