Mars la cotet, Dragnea! Un cotet rece sa te racoresti putin, ca prea te-a incins visul asta de fi tu primul si unicul care ne spune noua ce sa inghitim.

Azi iesim pe strada, de la mic la mare. Nu fiindca vrem jos guvernul asta pe care l-ati votat din pat, nu fiindca sunteti incompetenti si votantii lor si votatii. Iesim fiindca, cu tot respectul pentru diversitatea de opinii, infractorii nu au ce cauta in treburile publice. Atat.

Ai dosar penal sau esti cercetat sau condamnat pentru infractiuni cu bani publici sau interese publice, LA REVEDERE! Nu mai ai voie sa fii actant in aceste institutii decat in calitate de platitor de taxe. Asta sa le fie ordonanta de urgenta. Curatenie!

Suntem  poporul unde se trece cu vederea ca toti fura, unii de la ceilalti, fura impreuna, pe rand sau simultan, dar mai ales ne furam caciula singuri. Ca merge, daca fura si ei cu bun simt.., parca i-am auzit pe unii. Pe bune?!?  Pana cand?!

Prea multi bisnitari, hoti si curve in tara asta. La vedere. Fara jena si fara limite. Fiindca se poate. Fiindca s-au obisnuit sa nu le spuna nimeni nimic. Nu se mai poate asa! Ne vedem in strada.

Reclame