Fara logica cronologica. Random style. Cateva precizari pentru anele care asteapta dimineata cuminti sa vina craii nervosi din bratele nevestelor si sa le iubeasca pe ele.

Ana are mere, dar Ana are hormoni in loc de neuroni. Pentru ca Ana crede ca un futai necesar inseamna o relatie cu un crai. Ia cu poezie, Ana.

Ana crede ca e iubita cuiva. Nu plange Ana, vorba cantecului. Esti doar o muie ieftina. Una printre toate celelalte. Nici prima, nici ultima.

Ana trimite mesaje. Pentru ca a observat ca imi plac femeile inteligente. Si lui.

Ana crede ca femeile de acasa sunt naspa, triste, si vorbesc cu barbatii lor despre listele de cumparaturi. Ana, ai dreptate, asa e cand ai o relatie. Dar uite, cand mai cresti si o sa te ia si pe tine un crai acasa, o sa aveti si voi liste si ceva in plus, se numeste dropbox. E plin de liste de cumparaturi. L-ai ratat. 😉

Ana crede ca un oral = love. Gresit, Ana! Barbatii au 2 nevoi urgente cand pleaca de acasa, un wc public si tu. Asa sunt ei, nu rateaza nimic din ce li se ofera. Nu trebuie sa o iei personal. 

Ana zice ca e perspicace. Ana, ai dreptate! Doar ca nu ai interpretat bine titlul, asa e cand ai invatat satisfăcător la scoala. Autoarea a folosit o metafora pentru un arhetip altfel gasit in literatura cu denumirea de zdreanta, curva, etc. Mici umflaturi asimptomatice. 

Si in final, Ana, cea indragostita si iubita, motiv de anevrisme pentru mine, nu toate povestile sunt despre tine, dar cand o sa depasesti nivelul cosmo si „cum sa”, o sa intelegi exact cum stai. Pentru ca un futai care dureaza se numeste si peste zece ani, tot futai. 😉

My readers are my friends.