Concluzii după cafea și discuții intense despre cu ce se mai mănîncă sexul in anii non gender. Intru direct în subiect, oricum preludiile sunt la cei mai mulți profani overrated..
Orice meridian de rezidență alegem, zîmbim in aceeași limbă, plîngem la fel și sexul e chiar cel mai simplu mod de exprimare.
Bine, bine, dar fiecare ia și dă altceva cînd face sex. Putem să concluzionăm ca e de mai multe feluri?
Să fim serioși, nu ne-a trecut prin cap vreo definiție dar.., dacă nu se poate confunda cu o partidă de shopping sau cu un preparat culinar orgasmatic, atunci ce-i cu toată nebunia în jurul acestui act de comunicare între doi oameni?
Am condimentat părerile noastre cu una de mascul și a ieșit cam așa:
Cel mai mișto e că odată ajuns la varsta la care le-a vazut pe toate, ca desi a crezut mereu ca intr-o relatie sexul face muzica, bărbatul care ne place nouă, acum simte diferit. Fără o finalitate impartasita cu femeia cu care te simti barbat, dar si om, cu care sa vorbesti aceeasi limba si cu care sa visezi acelasi drum, sexul isi pierde din importanta. Nu mai contează nici calitatea, nici cantitatea cand nu ești cu acea persoană. Very good point! Are u for real?

Replicile fetelor:
– Cred ca sexul este de cate feluri il faci sa fie. Prin ceea ce simti. Prin ceea ce iti inseamna tie. Prin ceea ce ai nevoie sa fie in momentul ala. Am aflat pe proprie viata ca lucrurile sunt… circumstantiale. Acelasi lucru inseamna diferit in momente diferite. Nu mai zic pentru oameni diferiti. La fel e si cu sexul.
– Nu stiu de ce am pierdut undeva pe drum toate sensurile, am crezut mereu ca e doar o confirmare a uniunii dintre doi oameni care se iubesc, apoi am vazut ca este o moneda de schimb, mai tarziu am aflat ca e doar o functie vitala si naturala, una pe care poti s-o suprimi si atunci mi s-a spus ca este medicament si terapie. Acum cred ca e toate astea la un loc si nu ar trebui sa fie decat o revelatie a ta sau a celui cu care il impartasesti…
– Da…Poate fi fantastic de minunat sau de o banalitate crunta. Uluitor de curat sau, pur si simplu, murdar. Poate fi intalnire cu tine, cunoastere de sine sau poate fi consum curat de placere a trupului. Poate fi… chiar sfant. Depinde cu ce-l asociezi, cu ce e in tine, ce cu relatie ai cu tine in momentul ala.
– Eu zic ca mai departe de toate astea si de fiecare dintre cei doi, sexul e viu, impartasit, monoton, creativ, dansant, salbatic, halucinant, orgasmatic, eliberator, sportiv, rapid, povestitor, acaparator, violent, cadou, simulat, stimulant, fara limite sau incuiat, cu urmari pozitive sau nu, cu trairi sau fara, din dragoste sau poate doar atractie de moment, monogam sau nu, fidel sau nu, etc
– Mda, poate fi si sex de relationare! Ca o discutie fara cuvinte. Poti sa iti lasi corpul sa spuna ce e in tine, ce vrei. Poti sa il lasi sa faca ce simti tu: sa ofere…. sa ceara. Sexul se face in cap sau in suflet sau in corp.
– Un tip spunea ca sexul e ca anotimpurile…
– Adica rece, viu, fierbinte si mort?!
– Nu, cald, fierbinte, temperatura de fuziune moleculara si apoi doar abur.. :))
– Imi place tipul asta.
– E liber! 🙂

– Alt tip, ma intreba de curand ce inseamna sa faci dragoste? Cred ca sunt lucruri atat de profunde incat nu le poti cuprinde, i-am spus. Scapa cuvintelor. Nu am stiut sa-i raspund altceva.. Deh, barbat, sensibil, stiti voi…
– Poate trebuia sa nu-i spui nimic si sa ii arati…
– Sau sa-i fi spus ca poate inseamna sa iubesti si sa te daruiesti cu toate celulele corpului si sufletului tau. Sa primesti orice si oricat este dispus celalalt sa ti ofere. Si nici macar sa nu stii ca primesti ceva. Sa nu vrei, sa nu ceri, sa nu astepti nimic.
Sa se intample totul de la sine, fara sa le gandesti, sa vina din tine fara sa le constientizezi. Doar sa-l simti pe celalalt prin sufletul tau.
Poate asta inseamna sa faci dragoste. Si nu era cazul lui…
– Si barbatii au suflet…dar…
– Dar sa revin la sex. Poate fi si sex din dragoste de omul pe care il ai in brate. Sau poate fi ca un dor de viata. Ca o traire prezenta si totala si fara limite a vietii tale, a trupului tau. Sau/si a celuilalt trup.
Poate fi un substitut! Poate fi sex in loc de sport. Sau in loc de o prajitura. Sau sex sa mai uitam te miri ce problema…. Sexul poate fi absolut orice! In definitiv, cate trairi ai in tine, atatea tipuri de sex… Cred eu. e foarte posibil ca maine sa cred altceva insa astazi… asta e.
Am compus asadar metafizica sexului, nu am ajuns la nicio concluzie si la toate concluziile, am fi putut continua mult si bine, dar replica finala a avut-o barbatul misterios..
– Oricum sexul nu poate fi cald sau rece, iar daca ii schimbi numele nu mai vorbești despre același lucru, așa-i? 🙉🙊🙈