Sau cum suntem noi 7 într-una. Da, noi la 30-40+ iubite, mame, fiice, prietene, partenere de biznis, etc.

Hilar, unii cred că femeia la 40 cu copii e o obosită care miroase a sarmale și face sex două minute pe lună. Mai au de învățat.

E greu suratele mele, să te scoli dimineață, să fii prima în sala de sport sau în parc, să te întorci fix cînd trei mini me and him clipesc gata să sară din pat la masă. Masa trebuie să fie gata, el ar bea o cafea, gustările sunt proaspete pentru școală, fă-i și lui un sendviș, bea și tu un shake că nu-ți ia timp și respiră ușurată următoarele 3 ore.

După astea 3 ore în care bei cafeaua cu cineva drag, te coafezi dacă ai noroc, citești, scrii, pregătești un proiect sau zece, te apuci de masa de prînz. Bun, proaspăt, sănătos. Speli vase, tragi ceva pe tine și alergi. Iei copiii, îi hrănești, speli vase, faci un strop de ordine, faceți lecții, vorbiți despre viață, mergeți la o activitate unde mai furi o oră de citit, poate scris ceva, o fotografie, o întîlnire de biznis sau cu cineva drag. Poate cu el.

Apoape ai obosit deja doar citind asta! :))

Revii acasă. Mai lucrezi ceva, poate strecori o oră de yoga, poate o piesă de teatru, pregătești cina. Bun, proaspăt, gustos. Citești cu copiii, mai povestești, bei un pahar de vin, vezi un film, citești, faci dragoste dacă nu adormi în poziția linguriță și speri să vină weekendul și să nu te uiți la ceas.

Cam așa suntem toate, Nico, Ika, Mihaela, Gabi, Ioana, Alexandra, gagici mișto, multi-tasking prin viața cu cîte 1, 2, 3 copii și lumea se întreabă cum reușim, ce facem să arătăm așa, cum avem timp de atîtea alte lucruri. Nu ușor. Deloc. Dormim pe noi pe drum spre sală, deseori am vrea mai degrabă să mîncăm ciocolată în trening și să ne plîngem că nu e timp, că e aglomerat, că la școală sunt cerințe prea mari și absurde, că ei sunt prea ocupați. În loc de asta, jump, jump și vrem să le facem toate, știm și cum 😎 și mai ales știm ce e important și cînd. Dar pe de altă parte, mă întrebam, ce fac dragele noastre surate care au un job 8-10 ore pe zi într-un loc de unde nu se pot mișca, eventual cu un șefuț enervant sau o șefă care a citit 2 cărți de dezvoltare personală și știe că le știe pe toate, care strîmbă din nas dacă îi spui că vrei să pleci acasă fiindcă cea mică vrea cu tine. Sau iubi are nevoie de sfatul tă și trebuie să pui totul oe hold o oră. Și nu poți. Sau cum reușesc cele care sunt single mums și au și ele nevoie de o viață în afară de cea de mamă. Dar nu au cu cine să-i lase fiindcă brusc toată lumea e ocupată. Sau nu știu ce pretexte să mai inventeze să poată petrece timp cu adolescentul care e în iureșul transformărilor firești, dar time is money și nu se pot rupe. Și în tot timpul ăsta rămîneți încă frumoase, sexoase, hotărîte, vesele. Cum reușiți fetelor? Cum reușiți să nu vă plîngeți, să le țineți pe toate împreună și să mergeți înainte?

Grateful for my life..și respect nouă; iar tipilor de lîngă noi, noroc si voua. Că de n-ar fi, nu s-ar povesti. 😘

Reclame