Mi se întîmplă să stau precum o cloșcă pe cîte o idee luni de zile. Mă obsedează, mă torturează, o țin în minte și de cele mai multe ori, cînd e gata, e gata, știu exact cum o aduc la viață. Alteori dispare și îi iau locul altele. Nu mă atașez de ideile mele, renunț la ele și după ani de muncă dacă simt că nu le mai plac.

De două săptămîni nu dorm. Sau mai bine zis, în jur de 12 adorm și la 2.30-3 sunt fresh. Rămîn în pat pînă la 5-6 cînd mai adorm două ore. Mă enervam înainte. Lipsa somnului mă transformă într-un dragon care suflă foc pe nări. Știi despre ce vorbesc! 🙂

Acum încerc să văd unde se duc gîndurile mele, dacă au sens. Nemișcată cum încerc să rămîn ca să nu-l trezesc, lucrurile încep să se contureze din ce în ce mai clar. Ca aseară! Tot ce îmi lipsea erau 4 covorașe rotunde de plastic care să aibe patru culori diferite. Și gata. Am închis proiectul, îl scot la treabă. Soluția era la Ikea. Ha! Mintea are căile sale ciudate.

Acesta este un post despre motivele pentru care e bine să ne bucurăm de insomnii. E drept, sunt așa obosită că aș putea să omor pe careva, dar hei, ce contează, știu exact cum vreau să fac lucrurile. Plec la Ikea! Cînd nu dormi, ascultă-te, există un mesaj care trebuie primit. Nu te lupta cu tine, acceptă-l! Cum se spune, noaptea e un sfetnic bun, nu? Sau somnul.. în fine.