Aici vei gasi eseuri despre relații, comunicare și dezvoltare personală. Din când în când, fac câte o recenzie de carte, film și teatru, pe care le recomand pentru minte sănătoasă. Îmi place să istoria vie, așa că iau interviuri oamenilor care inspiră la viață. Pentru ca vreau sa te tin la curent cu ce e nou in psihologie, de anul asta  lucrez la o serie de articole cu noutăți din domeniul psihologiei, al dezvoltării personale și educației.

Din 2014, organizez module scurte de autocunoaștere și dezvoltare. Folosesc metode creative, science based. Lucrez cu grupuri mici si consiliere unu la unu inclusiv online.

Din 2018, pentru că mă pasionează domeniul neuropsihologie, sunt  asistent de cercetare în cadrul Laboratorului de studiere a memoriei (grup cercetare memorie autobiografică) din cadrul Facultății de Psihologie a Universității București, unde mă formez ca psiholog. Te provoc sa participi la cercetarile pe care le postez in pagina de FB, dar si aici.

Ce lucram impreuna?

Temele pe care le abordez cu clienții mei sunt  din aria de autocunoaștere și dezvoltare personală,  abilități cognitive, emoționale.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: