Jurnal urban de perspective

Studii. Metafore. Biblioterapie. Cinematerapie. Și altele.

Aici vei gasi eseuri despre relații, comunicare în relații, cunoaștere de sine și dezvoltare personală. Din când în când, fac câte o recenzie de carte, film și teatru, pe care le recomand pentru minte sănătoasă. Îmi place istoria în toate timpurile ei, iar oamenii sunt istorie vie. De aceea vei găsi uneori interviuri care să te inspire la viață. Dacă ești cititor și apreciezi o poveste bună, dar nu prea ai timp, atunci o să te bucuri de metaforele mele to-go, felii subțiri de viață în care dacă nu te regăsești, sigur o să înveți mai multe despre ceilalți, oameni ca tine le-au inspirat.

Cum să folosești blogul, dacă tot ai ajuns aici? Dă mai departe articolele despre cercetare și invitațiile de participare la studii.

Mi-am propus să te tin la curent cu ce e nou in psihologie și de anul ăsta  lucrez la o serie de articole de popularizare a cercetărilor în domeniu. 

Poate vrei să știi că, din 2014, organizez module scurte de autocunoaștere și dezvoltare de sine. Folosesc metode creative, science based. Lucrez cu grupuri mici, dar si consiliere unu la unu, inclusiv online. Dacă ești într-unul din momentele alea când nu mai știi ce vrei, cum ești, dă-mi un mail.

Aș vrea să știi că, din 2018, pentru că mă pasionează domeniul neuropsihologiei, sunt  asistent de cercetare în cadrul Laboratorului de studiere a memoriei (grup cercetare memorie autobiografică), din cadrul Facultății de Psihologie a Universității București, unde mă formez ca psiholog. Profit de ocazie să te provoc să participi la cercetarile pe care le postez in pagina de FB, dar si aici.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: